ERZURUM / KARAYAZI - ADNAN MENDERES ORTAOKULU

ADNAN MENDERES ORTAOKULU

Adres
KARŞIYAKA MAH. YAKA KÜME EVLERİ ADNAN MENDERES ORTA OKULU BLOK NO 32 KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Her çocuğun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz. Ayrıca bireye topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini kazandırmak ve öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vermek hedefimizdir.
Misyon
Bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren bireyleri okulumuz bünyesinde yetiştirmek
Başarılar
Okulumuzun yapılan çeşitli sportif branşlar ve diğer alanlarda birçok başarısı bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Kaloriferli
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ulaşım için aylık veyahut haftalık olarak ticari taksi ile anlaşarak ilçe merkezine öğretmenlerin gitmesi de mümkün.
Mahalle merkezinde bulunmaktadır
ile:120 km ilçeye:4,5 km