ERZURUM / KARAYAZI - ADNAN MENDERES ORTAOKULU

ÖĞRENCİ KOÇLUK SİSTEMİ

LGS'ye Yönelik Öğretmenlerimizin Yapacakları Koçluk Sistemi İş ve İşlemleri

Koçluk Sistemi Yönergesi:

1- Öğrenci ile haftalık görüşme yapılıp, Öğrenci Görüşme Formu doldurulur, Koçluk Dosyasına eklenir.

2- Veli ile görüşmeler yapılarak bilgi alışverişi sağlanır, sonuç Veli Bilgilendirme ve Veli Görüş Formu doldurulup Koçluk Dosyasına eklenir.

3- Öğrenci kitap okuma takibi yapılır. Forma işlenir.

4- Öğrenci yazılı takibi yapılır, yazılı takip formuna işlenir.

5- Ev ziyaretleri yapılıp öğrencinin çalışma ortamı incelenip forma işlenir.

6- Yapılan çalışmaların tümü "Aylık Değerlendirme Formu"na işlenir ve Koçluk Dosyasında bulunur, "Aylık Rapor" ise idareye teslim edilir.

7- 1. Dönem sonu 2. Dönem ortası ve yıl sonu değerlendirmesi "Yıllık Değerlendirme Formu"na işlenir.

8- Öğrencinin girdiği tüm deneme sonuçları Deneme Takip Çizelgesine işlenir.

9-Koçluk Dosyası öğretmenin kendi dolabında daima bulunmak durumundadır ve her form idareye kontrol ettirilip imzalatılıp dosyaya konur.

Okul Yönetimi

Aşağıdaki bağlantıdan formlara ulaşabilirsiniz.

dosyalar/listele_dosya_3536480_KOÇLUK DOSYALARI

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 13:33 - Görüntülenme: 88